Ik ben 10 kilo afgevallen in één week

Het is echt waar. Ik ben in het verleden 10 kilo afgevallen in slechts één week tijd. Dat is me zelfs twee keer in mijn leven gelukt. Nu wil jij natuurlijk weten hoe?

Ik kan je vertellen dat het niet gemakkelijk is. In de aanloop naar die 10kilo gewichtsverlies in één week, gebeurde er namelijk van alles in mijn leven. Er stonden, beide keren (2007 en 2011), flinke veranderingen aan te komen waar ik me goed op voor moest bereiden. In de maanden vóór ik zo snel en zo veel ben afgevallen was ik namelijk in relatief korte tijd 15 tot 20 kilo aangekomen.
Ik voelde me daar overigens niet eens ongelukkig bij. Sterker nog, het waren hele mooie periodes in mijn leven.

En toen gebeurde het. Toen viel ik in één week 10 kilo af. Het was anderhalve dag (!) hard werken en er moesten zelfs artsen aan te pas komen, maar het was gelukt. De twee mooiste momenten in mijn leven waarin ik zo veel, zo snel af viel.

De bevallingen van mijn twee dochters Moon (2007) en Daan (2011).

Dat zijn de enige twee weken in mijn leven geweest dat ik zo snel, zo veel afviel, zonder dat ik wat aan mijn eetpatroon heb veranderd of meer ben gaan sporten.

Dames, HET BESTAAT NIET!
Je kunt niet op een gezonde manier veel afvallen in een hele korte tijd.
Kriebels krijg ik van artikelen, fabrikanten of mensen die beweren dat je in 1 week 10 kilo af kunt vallen of dat er een afslankpil is die zorgt dat je zonder moeite afvalt.
Sorry dat ik schreeuwde daarnet, maar het bestaat écht niet. Hoe overtuigend sommige artikelen kunnen lijken, laat je niks wijsmaken.
De enige manier om af te vallen is door je eetpatroon te veranderen, voldoende beweging te krijgen en dit voor de rest van je leven vol te houden.
Mooier kan ik het niet maken, maar ik kan je er wel bij helpen.

Wil met mij persoonlijk in gesprek om te ontdekken hoe? Vraag vrijblijvend een telefonisch gesprek met me aan via deze link als je meer wilt weten.
Of download gratis mijn ebook via deze link


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *