Ontdek hoe je niet meer tot de 95%(!) van de vrouwen hoort, die aankomt na een dieet?

Simone

Heel fijn om Femke gesproken te hebben. Ze heeft veel voor me verduidelijkt en ik voelde me begrepen.

Femke Pepers

gewichtsconsulente/mental coach +
ervaringsdeskundige

Wat kun je  verwachten van het gratis aanpakgesprek?

In een half uur stel ik vragen over wie je bent, wat je doelen zijn en wat je tot nu toe gedaan hebt om die te bereiken. Aan de hand daarvan vertel ik je wat je van me kunt verwachten. Ook krijg je tips die je na het telefonische gesprek meteen kunt toepassen. Aansluitend bij jouw persoonlijke situatie.
Daarna kies je zelf of je van mijn begeleiding gebruik wilt maken ja of nee.
It's up to you. 

Over  Femke

Jarenlang heb ik de strijd tegen de kilo's gevoerd. Veel diëten heb ik gedaan, zonder blijvend resultaat. Ja, ik viel wel af, maar nooit bleven de kilo's lang weg.
Ik herken de uitspraken: 
- 'nu is het toch al mislukt, ik kan net zo goed de zak leeg eten'
- 'morgen begin ik echt!'

Op mijn 23ste stond ik voor de kledingkast en ik voelde me doodongelukkig Het ene kledingstuk na de andere vloog door de kamer. Ken jij ook dat gevoel dat niets leuk staat?
Als ervaringsdeskundige ken ik veel van jouw struggles en valkuilen. Niet alleen van de theorie uit de opleidingen die ik gedaan heb, maar omdat ik het zélf ervaren heb. Ik herken de strijd en de machteloos die je (soms) kunt voelen. Ik weet wat het is om keer op keer vol enthousiasme ergens aan te beginnen om na een paar weken te ontdekken dat het niet standhoudt.
Hoeveel diëten heb jij al geprobeerd? Hoe vaak ben jij na een dieet toch weer aangekomen?
Uiteindelijk ben ik 2003 begonnen met het winnen van de strijd. Ik heb een manier gevonden die me, na jaren zoeken, een stabiel gewicht geeft.
Ik wil dat JIJ dit ook kan, zonder die jarenlange strijd en daarom ben ik een opleiding gaan volgen tot gewichtsconsulente en mental coach. Ik mag ik me gedragsspecialist noemen. Sinds 2015 heb ik meer dan 100 vrouwen begeleid naar hun ideale gewicht en daar komen er nog velen bij. Jij ook?”

Wat anderen over mij zeggen

mandy


Ondanks dat ikzelf al op de goede weg zat met afvallen, was de hulp van Femke heel welkom. De gesprekken, tips en adviezen kennen allen een positieve insteek, waardoor je zelf gemotiveerder en ook positiever de deur uitloopt. Ze gaat uit van je eigen kracht.
Daarnaast zijn er een aantal inzichten (en quotes) die ik nog steeds toepas als ik even een moeilijk moment heb.
Femke heeft niet alleen een positieve bijdrage geleverd aan mijn ‘strijd tegen de kilo’s’, maar ook een blijvend positieve indruk achter gelaten van zichzelf als persoon.

Sanne


Femke is een onwijs fijne, goede,  nuchtere coach geweest. Ze heeft me mentaal sterker gemaakt. Ze wist precies wanneer ze lief voor me moest zijn, me ruimte moest geven of de teugels juist weer aan te trekken.
Ze heeft me vooral op mentaal vlak begeleid, de focus lag écht op de mindset.
Hoe kan ik zónder dieet en met weinig sporten mijn mindset en levensstijl veranderen om de kilo's te verliezen. Ik ben nu 15 kilo afgevallen en voor het eerst heb ik de overtuiging dat ik ook mijn laatste kilo's kwijt kan raken. Hoe langer ik dit doe, hoe sterker ik me voel: dit is blijvend!!!

Waar wacht je nog op?
Start nu nog met de rest van je slankere leven!