Wat is Lose2BFit?
Lose2BFit is gebaseerd op het programma ‘Obese’ wat uitgezonden is op RTL4.
Ik raakte geïnspireerd door het programma en wilde graag zelf ook een jaar lang aan de slag met iemand.
Mijn ambitie om dit op te pakken heb ik gedeeld met Fitnezzplaza en Weekblad de Regio. Beide waren enthousiast en zodoende zijn we begonnen aan Lose2BFit.
Inmiddels heb ik Deanne al een heel jaar begeleid en ze heeft goede resultaten behaald. Vooral op mentaal gebied heeft ze flinke sprongen gemaakt. Daarnaast is ze vele kilos’ en centimeters kwijtgeraakt.

Nu, oktober 2017, zijn begonnen aan een nieuw avontuur met een nieuwe deelneemster. Aankomend jaar gaat Janne de uitdaging aan. Je kunt alles volgen via weekblad de Regio en op mijn facebookpagina. 

Wil jij dit ook?  Mail me dan gerust (info@fitmetfemke.nl) als het lezen van de onderstaande informatie vragen oproept. Ik reageer snel op je mail!

Wat is de inhoud van het programma?
Eén heel jaar lang krijg je begeleiding van mij. Die begeleiding houdt in dat je regelmatig gesprekken krijgt, altijd kunt whatsappen of mailen met vragen of als je simpelweg iets kwijt wilt. Ook zal ik je achter de spreekwoordelijke vodden zitten om je scherp te houden op je doel. Ik ben een personal coach die je blijft herinneren aan je doelen. Je gaat het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik houd je scherp!
Het start met een intakegesprek.

Intake
In het intakegesprek bepalen we je doelen. Dat doen we door te wegen, te meten en je vetpercentage op te nemen.
Verder bespreken we wat jij nodig hebt om je doel te bereiken en wat ik je kan bieden. Samen maken we een plan van aanpak. Daarbij hoort het berekenen van de hoeveelheid calorieën die je maximaal per dag kunt eten zodat je gestaag zult afvallen. We bespreken hoe je dat vorm gaat geven. Daar zijn verschillende manieren voor en we zoeken naar de manier die het beste bij je past.
Naast de voeding gaan we vastleggen hoe je aan je beweging gaat komen. Sporten is onderdeel van het programma en zal minimaal drie keer per week ingepland worden. Dat kan op verschillende manieren (bij Fitnezzplaza, zelfstandig, in een teamsport etc).
Nadat we een compleet plan van aanpak hebben besproken gaan we aan de slag.

Voortgang
Je gaat aan de slag met je doelen en het plan van aanpak. Regelmatig hebben we gesprekken over hoe het gaat en waar je eventueel tegenaanloopt. Het lijntje met mij is kort. Je mag me altijd whatsappen of mailen en binnen 24 uur krijg je antwoord. Het kan zijn dat ik met je boodschappen ga doen en dat ik bij je thuis kom om de voorraadkast eens onder de loep te nemen. Op deze manier leer je wat gezonde voeding is en waar je op moet letten als je etiketten leest. Het kan ook zomaar zijn dat ik je ‘overval’ op je werk of thuis om te kijken wat je voor de lunch ingepland hebt. Ik kijk als het ware over je schouder mee.
Na ongeveer 3 maanden gaan we weer wegen en meten en je vetpercentage bekijken. Dan bekijken we of je eerste tussendoel (vastgesteld in de intake) is behaald. Dan stellen we nieuwe doelen op voor de komende 3 maanden. En dit doen we 3 maanden daarna weer en ook de laatste 3 maanden stellen we doelen bij en bekijken we of het plan van aanpak aanpassingen nodig heeft of niet.
En na een jaar heb je je doel bereikt!

Mental coaching
Naast voeding begeleid ik je ook mentaal. Welke gedachte zitten je in de weg? Hoe ga je om met moeilijke situaties? Welke gevoelens en hardnekkige gewoontes spelen je parten en hoe ga je om met alle uitdagingen die je in het komende jaar gaat tegen komen?

Iets voor jou?

Heb jij overgewicht en wil je een jaar lang begeleid worden door gewichtsconsulente en mental coach Femke van Fit met Femke i.s.m Fitnezzplaza?
Ben je bereid er 100% voor te gaan en na een jaar vele kilo’s lichter te zijn?

Meld je dan nu aan voor het jaar van je leven!

Wat kun je verwachten?

  • Een jaar lang begeleiding van Femke
  • Alle informatie over voeding die je nodig hebt
  • Minimaal 3x per week trainen, individueel i.s.m Fitnezzplaza. Je neemt een jaarabonnement bij Fitnezzplaza zodat je op elk gewenst moment kunt gaan sporten.
  • Mogelijkheid om via mail of app alle vragen te stellen aan Femke die je tijdens het traject hebt. Ze is je coach voor een jaar en neemt dat heel serieus. Je doet het zelf, maar hoeft het niet alleen te doen

Wat vraagt Femke van jou?

  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Je hebt minimaal 25 kilo overgewicht
  • Je hebt 100% commitment gedurende een heel jaar

 

Meld je aan via info@fitmetfemke.nl. Daar kun je ook terecht voor meer informatie.