Het is mogelijk om online een individueel begeleidingsprogramma te volgen.

Voor wie is het online programma bedoeld?
Wil je al langere tijd afvallen, maar wil het maar niet lukken? Zitten je gedachten je in de weg om je doelen te bereiken?
Val je wel af, maar komt het er net zo hard weer aan? Heb je het druk om wekelijks naar me toe te komen? Geeft het je rust als je niet de deur uit hoeft om aan je doelen te werken? Wil je er zelf mee aan de slag, maar heb je een stok achter de deur nodig? Wil je niet vast zitten in een tijdrovend traject in een groep?

Als je antwoord op deze vragen ‘ja’ is, dan is het online programma wat je nodig hebt!

Hoe ziet het online programma eruit?
– een intakegesprek via Skype (of persoonlijk als je in de buurt woont)
– wekelijks opdrachten, blogs en tips via mail
– de mogelijkheid mij via mail/what’s app vragen te stellen (binnen 24 uur krijg je antwoord)
– een telefonisch consult halverwege het programma

Intakegesprek
In een gesprek van ongeveer 30-45 minuten maken we kennis, bespreken we je doelen en krijg je meteen praktische handvatten om mee aan te slag gaan gericht op je voeding en je mindset.

Wekelijkse opdrachten
Gedurende 8 weken, krijg je wekelijks opdrachten, tips of een informatieve blogs toegestuurd via mail.
Er wordt van je gevraagd dat je deze opdrachten daadwerkelijk uitvoert. Alleen lezen en niet toepassen heeft nooit het beste resultaat. Om dit programma tot een succes te maken, zul je de handen uit de mouwen moeten steken. Het is niet zo dat je er uren per dag mee kwijt bent. De opdrachten zijn goed te doen en niet tijdrovend, maar hebben geen enkel effect als je ze niet uitvoert.

Vragen stellen
Via mail/what’s app kun je me altijd vragen stellen. Binnen 24 uur, maar meestal sneller, krijg je antwoord. Je doet het helemaal zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Telefonisch consult
Halverwege het programma, na vier weken, spreken we elkaar telefonisch op een eerder afgesproken tijdstip. In een kort gesprek van 15 à 20 minuten wil ik graag van je horen hoe het gaat, waar je tegenaan loopt en wat er goed gaat.
Mijn ervaring is dat als het online programma enkel via mail verloopt, de kans groter is dat je afhaakt of dat de klad erin komt. Doordat we elkaar spreken blijft je commitment hoger en voel je je meer betrokken bij je proces. We willen natuurlijk wel dat je je doelen behaald ;).

Wanneer kun je beginnen?
Nu! Stuur me meteen een mailtje (info@fitmetfemke.nl) en je kunt heel snel aan de slag. Waarom wachten?

Wat zijn de kosten?
Voor het gehele online programma, alle opdrachten, tips, blogs, het intakegesprek, een telefonisch consult, de mogelijkheid om me 24/7 vragen te stellen en het voor eens en altijd behalen van je doel voor de rest van je leven, ben je maar € 99,- kwijt (normaal € 199,-!).
Als je aanvullend verzekerd bent, kan het zijn dat het gehele programma je € 0,- kost!
Waar wacht je nog op ;). Ik verwacht je mailtje!
Gebruik hiervoor het contactformulier onderaan de pagina of mail naar info@fitmetfemke.nl.