Aangenaam, ik ben Femke, 38 jaar, getrouwd met Jur en moeder van twee prachtige dochters met de namen Moon en Daan. Heel mijn (jong)volwassen leven ben ik al bezig met afvallen en op gewicht blijven. Begin 20 woog ik, nadat ik gestopt was met roken, 74 kilo. Met een lengte van 1.67 is dat tegen overgewicht aan. Ik voelde me ongelukkig elke keer als ik in de spiegel keek. Vooral wanneer het de bedoeling was me mooi aan te kleden voor een feest. Niets stond mooi en alles maakte me dik (tenminste dat vond ik). Dat heeft me doen besluiten om er wat aan te gaan doen en met succes! Ik ging naar 64 kilo en na mijn eerste zwangerschap ben ik zelfs onder de 60 gedoken (59). Na mijn tweede zwangerschap, en inmiddels de 30 gepasseerd, lukte het me niet meer om op gewicht te blijven. Ik had eetbuiten en voelde me daar daarna enorm schuldig over. “Morgen begin ik echt.” Dat heb ik vaak tegen mezelf gezegd. Totdat ik de knop omzette en er helemaal voor ging. Inmiddels weeg ik weer onder de 60 kilo (58) en ben weer slank. En dat blijf ik ook, de rest van mijn leven!

Nu het me gelukt is om slank te worden en te blijven, wil ik dat graag met anderen delen. Doordat ik ervaringsdeskundige, mental coach en gedragsspecialist ben, denk ik in staat te zijn anderen te begeleiden naar hetzelfde succes dat ikzelf heb ervaren (en nog steeds elke dag ervaar). Een opleiding tot gewichtsconsulent was de logische volgende stap om dit kracht bij te zetten en de nodige theoretische achtergrond te vergaren.

Ook heb ik een boek geschreven (en ben ik bezig met mijn tweede) om mijn visie te beschrijven en wat tevens als werkboek dient om te helpen afvallen en/of op gewicht te blijven (zie het kopje ‘mijn boek’).

Neem geheel vrijblijvend contact op via info@fitmetfemke.nl of als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken. Je kunt me ook op facebook volgen www.facebook.com/fitmetfemke.