Op deze pagina kun je lezen hoe anderen mijn begeleiding ervaren hebben en wat ze van mij als gewichtsconsulente/mental coach vinden.

13 gedachten over “Testimonials

 • Femke heeft mij goed geholpen tijdens het afvallen! Ze geeft concrete, praktische tips waarmee ik direct aan de slag kon. Ik ben blij dat ik haar hulp heb aangenomen!

 • Ondanks dat ikzelf al op de goede weg zat met afvallen, was de hulp van Femke heel welkom. De gesprekken, tips en adviezen kennen allen een positieve insteek, waardoor je zelf gemotiveerder en ook positiever de deur uitloopt. Ze gaat uit van je eigen kracht.
  Daarnaast zijn er een aantal inzichten (en quotes) die ik nog steeds toepas als ik even een moeilijk moment heb.
  Femke heeft niet alleen een positieve bijdrage geleverd aan mijn ‘strijd tegen de kilo’s’, maar ook een blijvend positieve indruk achter gelaten van zichzelf als persoon.

 • Afvallen is een deel van het proces en hier heeft Femke super praktische adviezen voor die pasen bij wat jijzelf prettig vindt en wat in je eigen leven het beste past. Een ander deel is de gedragsverandering die je moet maken en de verandering in de manier van denken. Het heeft mij enorm geholpen om de dingen waar ik tegenaan liep met Femke te bespreken omdat zij mede vanuit haar eigen ervaring praat en zelf het hele proces van gedragsverandering ook heeft doorlopen. De problemen die je tegenkomt en de gedachtes die je daarbij hebt zijn voor een buitenstaander vaak lastiger te begrijpen (denk ik). Als ik de problemen waar ik tegenaan liep met Femke besprak, herkende ze dit bijna altijd en zo kon zij vanuit haar eigen ervaring meedenken over een oplossing. Zelf ben ik nog niet helemaal klaar met mijn proces maar ik heb heel veel positieve bagage meegekregen om mee verder te kunnen en ook ik denk regelmatig aan de qoutes van Femke!

 • Een motivatieboost is echt een aanrader! Ik was al keurig afgevallen maar het sloop er weer een beetje in en een paar kilootjes zaten er al weer bij. Afspraak gemaakt met Femke voor een motivatieboost. Leuk gesprek met tips, adviezen en oefeningen/quotes die ik dagelijks toepas.
  Echt waar; ik liep de deur uit bij Femke en was er weer helemaal klaar voor en ga er nu nog steeds voor de volle honderd procent voor!
  Femke weet je te motiveren!!!!

 • Eindelijk iemand die er verstand van heeft en ook snapt dat je niet jezelf levenslang alles kunt en hoeft te ontzeggen. Femke zorgt voor bewustwording en legt de vinger op de zere plek zonder dat dit onprettig wordt. Heel knap en heel fijn! Ik kies nu veel bewuster wat ik eet en val langzaam maar zeker af.

 • Clean 9
  Ik hoorde veel mensen over de clean 9 ik dacht jeetje weer zo’n hype! Ik geloofde er niet in. Maar toch was ik erg nieuwsgierig, ik hoorde steeds meer positieve reacties. Het feit dat je je lichaam een keer helemaal reinigt vond ik erg aantrekkelijk. En die kilo’s die je kwijt raakt? Onzin! dacht ik! Toen Femke het ging doen vroeg ik haar elke dag haar bevindingen. Ik was positief verrast dat ze gewoon kon blijven sporten, nog vrolijk was (zonder eten wie is er dan nog vrolijk?!) en na die 9 dagen was Femke zichtbaar slanker. Maar dat niet alleen ze ging ook dingen veranderen aan haar voeding en dat vond ik de doorslag geven. Want zij weet natuurlijk precies wat je wel en niet moet eten en als het voor haar dus nog haar ogen kon openen op bepaalde dingen dan moet het voor mij zeker iets zijn! Dus dan gaan we het maar eens proberen want wie niet waagt wie niet wint!!

  Wat wil ik bereiken na het programma?
  1. Afkicken van suikers en koolhydraten.
  2. Fitter voelen.
  3. 2,5 tot 3 kilo verliezen! Keep on dreaming suus 😉

  Op maandag ben ik van start gegaan. 2 dagen niet eten poeh ik zag er tegen op! Nergens voor nodig! Het ging super goed! Mijn hoofd had wel honger maar mijn buik niet. Dat is even wennen om daar niet aan toe te geven. De shake vond ik echt niet lekker (als enige iedereen vindt hem wel lekker dus dat ligt aan mij!) maar Femke had de tip om een klein beetje cacoa poeder erdoor heen te doen en dat was perfect!!

  Vanaf dag 3 mag je al weer avond eten, dat is heerlijk! Je moet wel gluten en lactose vrij koken maar dat was een eitje voor mij. Door het programma word je veel bewuster van wat je eet en waarom je iets eet. Ik kan nu makkelijker nee tegen mezelf zeggen, en het onderscheid beter maken van echt honger of denken dat ik honger heb.

  Het moeilijke aan het programma vond ik op dag 1 en 2 koken voor mijn gezin en de rest van de dagen de lunch maken voor mijn meisjes. Ik wil dat ze goed gezond eten en gezamenlijk aan tafel. Dit was even lastig. De eerste 2 dagen heb ik stiekem in de keuken mijn shake staan drinken omdat ik niet wilde dat mijn kinderen denken dat het normaal is om shakes te drinken. Dag 3 hield ik dat niet meer vol, ik heb de shake in een grote beker geschonken en ben er gewoon bij gaan zitten aan tafel. Verder vond ik het niet moeilijk, en ging het erg goed. Dit komt ook door de begeleiding die krijgt. Via whatsapp heb je direct contact met Femke en met anderen die de kuur volgde. Dus als je een vraag had dan had je meteen antwoord.

  Het belangrijkste mijn resultaten;
  borst -1 cm
  arm -2 cm
  taille -5 cm (!!!!)
  heupen – 3 cm
  bovenbeen -1 cm
  kuit -1 cm
  gewicht -3.8 kilo!
  Heb ik mijn doelen bereikt die ik wilde bereiken? Nou dat heb ik zeker! Meer dan dat zelfs! 1. ik heb geen trek meer in zoette dingen. 2. Tijdens de kuur merk je echt dat je meer energie krijgt! 3. Dus. 3.8 doel meer dan behaald! Het is een mooi programma om een begin te maken naar een betere levensstijl!

 • Met grote interesse de persoonlijke bevindingen van Femke gelezen over haar ervaringen met C9. Een detox, geen ‘crash dieet’… Ze was er zó positief over dat ik zelf besloot er ook aan te beginnen. Waarom? Ik wilde mezelf eens goed ‘opschonen’. Vrij komen van cafeïne, suikers, en voelen wat mijn lijf nou écht wil en nodig heeft als je eenmaal vastgeroeste patronen doorbreekt. Cynisch, dat wel, want ik heb nog nooit zoiets uitgeprobeerd en geloof niet in de veel gereclameerde ‘quick fix’. Na twee dagen was ik overtuigd: ondanks een (uiteraard) laag energiepeil, en het daarom op een lager pitje moeten zetten van een aantal geliefde sportmomentjes gedurende de week, voelde ik me veranderen. Niet alleen door de cijfers op de weegschaal en de centimeter (en die liegen er niet om!!) maar ook in m’n hoofd. Wat bij mij het meest opviel? Ik ben 9 van de 10 keer dat ik dácht honger te hebben gewoon hondsmoe. En daar valt niet tegenop te eten. Dus ik heb leren luisteren naar m’n behoefte aan rustmomenten en daar dan ook aan toe te geven.
  Daarnaast een stuk bewuster geworden van variatie in voedsel en wat je nu eigenlijk echt nodig hebt. En lekker vindt! Mentaal een enorme omslag. Nu, na afloop van de detox, zie en voel ik een verschil van 4,5kg, flink wat centimeters in (voornamelijk) taille en bovenbenen, heb ik géén last meer van de welbekende ‘middagdips’ en sta ik te trappelen weer lekker m’n sportritme op te pakken! Het voelt honderd keer fitter dan twee weken geleden, en ik heb geen seconde spijt gehad van m’n beslissing er aan te beginnen…
  Balans tussen geest en lichaam, daar focust deze detox op! En Femke biedt de nuchtere en vooral eerlijke begeleiding die je hierbij nodig hebt. Alle vragen en twijfels die ik had heeft ze weg kunnen nemen, en wat voor mij het belangrijkst is: ze hamert op een gezonde levensstijl. Niet diëten, niet uithongeren, geen gekke boodschappenlijstjes… Gewoon gezond en fit!

 • Wauw Annelisa, wat gaaf dat het jou ook zulke goede resultaten heeft gegeven, wat me natuurlijk niet verbaasd ?. En dan doel ik vooral op de verandering in mindset. Mooi om je lezen!

 • Door de blog van Femke werd ik geïnspireerd om meer te weten te komen over het programma Clean 9! Ik ben altijd bezig met gezonde voeding, bewustwording en beweging. Toch werd ik getriggerd om eens met Femke over haar blog verder te praten. Snel werd er een afspraak gemaakt en kreeg ik uitgebreid uitleg van Femke over het programma. Dit sprak mij wel aan! Voor mij was met name de weg naar fitheid belangrijk, meer energie. Het verliezen van kilo’s zou mooi meegenomen zijn. Zodoende dat ik onder begeleiding van Femke aan Clean 9 ben begonnen. 9 dagen stonden in het teken hiervan… een opgave máár met een bijzonder resultaat! Ik heb de negen dagen niet als heel zwaar ervaren, het gaf me power om door te zetten door de opzet van het programma en het commitment wat ik met mezelf was aangegaan. Ook de begeleiding van Femke heb ik als steun in de rug ervaren. Het is fijn om te kunnen sparren over datgene waar je even geen raad mee weet. De kennis & kunde van Femke komt dan nog meer van pas. Het programma is helder opgezet en in combinatie met mijn gezin, bedrijf en sportactiviteiten zeer goed te doen. Het resultaat is dat ik me absoluut fitter ben gaan voelen. Het klinkt gek maar mijn omgeving heeft ook aangegeven mij er “stralender” uit te vinden zien. Zo voel ik me ook! Ik ben ook wat kilo’s kwijt, zelfs meer dan ik had verwacht. Fijn zo’n broekmaat minder in zo’n kort tijdsbestek. Tijdens het schrijven van dit bericht ben ik nog steeds niet aangekomen, het is dus geen korte-termijn-verhaal. Het is me zo goed bevallen dat ik voor de winter het programma nog een keer wil doorlopen en dan na de lente ook weer. Ik zie het als aanvulling op mijn dagelijkse gang van zaken, eventjes de boel resetten en weer met volle kracht vooruit. Femke, bedankt voor het schrijven van je blog hierover (anders was ik er waarschijnlijk nooit aan begonnen, het feit dat een voedingsdeskundige hier zelf aan heeft meegaan was voor mij doorslaggevend om met Femke hierover in gesprek in te gaan) en je luisterend oor! Groetjes Maud

 • Dank je wel Maud voor het delen van je ervaringen. Top dat je zulke goede resultaten hebt gehaald, vooral ook in je mindset. Mooi om te lezen!

 • Ervaring Clean 9
  Een tijdje geleden heb ik het Clean 9 programma gevolgd.
  Ik had hier met Femke al een keer eerder over gesproken maar toch ik was sceptisch, je hoort vaak dat het toch niet werkt en dat het tijdelijk is vandaar dat ik er toen niet aan begonnen ben. Ook was ik bang dat ik het niet vol zou kunnen houden.
  Na een periode waarin ik een ongezond ritme had qua eten, merkte ik dat het niet lukte om mijn slechte patroon te doorbreken omdat ik er een beetje een gewoonte van aan het maken was. Ik voelde me fysiek echt niet goed, sporten ging niet zo lekker meer en ik sliep slechter. Ik moest iets ondernemen om mijn slechte patroon te doorbreken zodat ik mijn oude gezonde patroon weer op kon pakken en toen moest ik toch weer denken aan de Clean 9.
  Na een telefoontje met Femke heb ik toen toch besloten om het te gaan proberen en ik ben blij dat ik dat gedaan heb.
  Ik denk dat het verschil van wel of niet slagen met zo’n programma hem zit in het feit dat je dit programma niet moet zijn als manier om af te vallen maar als manier om je mindset op orde te krijgen zodat je daarna met een normaal eetpatroon (wat bij jezelf past) verder kunt. De kilo’s en cm’s die je dan verliest zijn ondergeschikt aan het mentale resultaat (althans zo heb ik dat ervaren).
  Ik vond het programma op zich wel te doen, alhoewel 9 dagen best lang is. Ik heb ook echt weleens honger gehad. Na een paar dagen merkte ik al een mentaal verschil, ik had echt veel zin om er weer gezond tegenaan te gaan en had super veel zin in gezond eten en ik merkte ook dat als je geen rommel eet, je lijft dat fijn vindt, ik slaap dan bijvoorbeeld beter.
  In de eerste dagen heb ik niet echt gesport, alleen een stukje wandelen of fietsen, later in de week heb ik wel gesport maar dan ‘s avonds na het eten van mijn avond maaltijd en dat ging heel prima.
  Ik vond de shake (vanille) niet echt lekker maar ook niet vies, ik deed er een paar aardbeien bij dan vond ik hem net wat lekkerder. De aloë vera vond ik echt heel smerig maar dat was gelukkig maar een klein glas dus die heb ik iedere keer met mijn neus dicht opgedronken en dan snel een aardbei er achteraan om de smaak weg te werken.
  Na de Clean 9 heb ik gewoon mijn eigen eetpatroon weer opgepakt waar ik me fijn bij voel, vanuit daar kon ik weer lekker verder.
  Femke bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *